Verbindende Communicatie

Verbindende Communicatie workshops en trainingen in Utrecht
– particulier en in-company training.

Verbindende Communicatie (ook wel Geweldloze Communicatie) is de taal van compassie. Opgezet door Marshall Rosenberg is het inmiddels bekend over de hele wereld. Verbindende Communicatie laat je contact maken met wat er in jou en in de ander leeft en geeft daar woorden aan. Het gaat over wezenlijk in contact zijn.

Lees hieronder meer over de verschillende trainingen.

Introductie training Verbindende Communicatie

In deze 8-weekse training zullen we gaan oefenen met de basis van Verbindende Communicatie en dit gaan integreren in ons eigen leven. Als mens verlangen we vaak naar verbinding en tijdens deze training onderzoeken we hoe Verbindende Communicatie ons hierin kan ondersteunen. We ontdekken hoe we de verbinding met onszelf en anderen kunnen verdiepen en oefenen met het ‘uit de knoop’ halen van uitdagende situaties. Zo kunnen we meer gemak, plezier, begrip en echtheid ervaren in ons leven.

 

 

“Voorbij goed en fout ligt een veld. Ik ontmoet je daar.”  – Rumi

 

 

Wil je graag meedoen aan de training en je vermogen om verbindend te communiceren vergroten? Bel of mail me dan, zodat ik een plekje voor je kan reserveren. Neem ook gerust contact met je op als je vragen hebt. Voor meer informatie over de data en bijdrage zie deze pagina.

Locatie
De training vindt plaats bij Muntmeesters aan de Leidsekade 117-118 in Utrecht.

 


In-company – Verbindende Communicatie training binnen jouw organisatie


Op ons werk draait een groot gedeelte van onze dag om communicatie. Communicatie met collega’s, je baas, werknemers, opdrachtgevers, en klanten. En communicatie met jezelf, om je bewust te zijn van wat jij nodig hebt om te kunnen bijdragen en om je comfortabel te voelen op je werk. We communiceren niet altijd met elkaar op een wijze die bijdraagt aan begrip, verbinding en samenwerking. Misverstanden, frustratie en conflicten komen regelmatig voor. Door ons te leren richten op behoeften, kunnen we komen tot een nieuwe manier van communiceren. Binnen een afdeling of organisatie aan de slag gaan met verbindende communicatie stelt ons in staat om samen te leren en te groeien. Bovendien is het een manier om elkaar en onszelf beter te leren kennen en om er achter te komen hoe we onze samenwerking kunnen verrijken. Van comprissen of conflict naar win-win situaties.

Dit alles met een praktische inslag. We zullen het model van geweldloze communicatie toepassen op situaties die we zelf tegenkomen.

Meer informatie of kennismaken? Neem contact op.