Stiltedag en retraites

Op deze pagina vind je informatie over de volgende mindfulness en compassie stiltedag en de eerstvolgende retraite. Na een aantal heerlijke retraites dit jaar, kijken we alweer uit naar volgend jaar.

Mindfulness en Zelfcompassie retraites 2020:

14 – 16 februari
17 – 19 april
21 – 24 mei
20 – 22 november

retraite

Een moment om even te stoppen; te mogen vertragen. Om zo weer dichter bij jezelf te komen en daar de stilte te ontdekken die er altijd is. Het kan ook een gelegenheid zijn om je beoefening te verdiepen.

Tijdens deze retraites zullen we samen compassievolle dagen beleven. We hoeven even helemaal niets. In die rust kunnen we opmerken wat er in ons leeft. En daar leren we ons met begrip en vriendelijkheid voor te openen.

Elementen uit de Mindful (Zelf)Compassie training (MSC) zullen worden aangevuld met andere meditaties, stilte en beweging (yoga, chi kung, loopmeditatie, wandeling). Vanuit die ontspanning is er alle ruimte om te kiezen voor waar jij behoefte aan hebt. Je beleeft de retraite in een prachtige, rustige, uitgestrekte omgeving. En er worden heerlijke vegetarische maaltijden voor ons bereid. Je kunt op vrijdag aankomen tussen 17.30 uur en 18.30 uur en het weekend eindigt op zondag rond 17.00 uur.

De retraite wordt aangeboden door Mabeth (Mindfulness Moves) en mij

Locatie: De Maanhoeve, Exloërveen 18, Exloërveen (Drenthe).
Tarieven volgen.

Lees hier de ontroerende blog van Suus, een deelneemster van een vorige retraite. En zie hieronder enkele foto’s van de Maanhoeve.

Met het grootste labyrinth van europa.‘Verwendag’ 
– Mindfulness en Compassie stiltedag

Tijdens de stilte Verwendagen zullen er mindfulness en compassie meditaties en bewegingsoefeningen aan bod komen. We zullen ook buiten zijn. Je hebt altijd de mogelijkheid om te kiezen voor wat jij nodig hebt in dat moment. Halverwege de stiltedag wordt er een heerlijke vegetarische lunch voor ons bereid en er zal de hele dag thee en fruit aanwezig zijn.

Locatie: ‘Landhuis in de Stad’  Park Oog in Al, Utrecht
Tijd: 11.00 – 17.00 uur
Bijdrage: €50,- inclusief lunch.
Eerstvolgende datum volgt.

Wil je graag bij deze stiltedag zijn, stuur ons dan een mailtje of bel. Zie hier de contactgegevens.
We kijken er naar uit je te mogen verwelkomen!

De stiltedag wordt begeleid door Mabeth Ciurans en Marlie van de Kerkhof, erkend Mindful Zelfcompassie trainers. Ieder seizoen vindt er een nieuwe stilte Verwendag plaats.